Aanmelden

Als je kiest voor het Openbaar VMBO en MAVO, kies je voor een kleinschalige school met veel keuze mogelijkheden waar kwalitatief goed onderwijs hoog in het vaandel staat. Wij bieden sport- en expressieprofielen aan naast het gewone programma.

Informatie

Informatieavond sport- en expressieprofiel
voor ouders en leerlingen van groep 8

dinsdag 16 januari 2018
19.00-21.00 uur

Open dag
zaterdag 20 januari 2018
10.00-14.00 uur

Open lesmiddag voor leerlingen van groep 8
datum volgt
13.30-16.00 uur


Brochure VO-scholen regio Zuid-Oost Utrecht 2018-2019

De aanmeldingsprocedure

Met de leerkracht van de basisschool bespreekt u voor welke onderwijssoort u uw kind wilt aanmelden. U kunt uw kind vervolgens bij ons aanmelden via de basisschool, die dat met een digitaal aanmeldingsformulier in een regionaal systeem invoeren. U krijgt van ons dan een bevestiging van aanmelding, waarna de toelatingscommissie gaat bekijken of uw kind toelaatbaar is.

De aanmeldingsprocedure is voor alle scholen in Zeist hetzelfde en loopt via de basisschool. Op het formulier moet u een eerste keuze aangeven. Als u onze school als eerste keus aangeeft, zal uw kind, mits toelaatbaar, geplaatst worden.

Toelating gebeurt op basis van het advies van de basisschool.

Tijdpad

Tijdpad aanmeldprocedure

Het tijdpad voor aanmelden voor schooljaar 2017-2018 volgt.

 

*Direct na plaatsing krijgt u een inschrijfformulier (B-formulier) toegestuurd, dat direct moet worden ingevuld en teruggestuurd om de inschrijving definitief te maken.

Let op! Op het formulier dient ook de keuze voor het sport- of expressieprofiel aangegeven te worden. Dit geldt niet voor de havo-kansklas en De Jonge Onderzoeker.

Contact

Neem contact op via
030-6914544