Excursie patalogisch anatomisch museum

De T4-biologieleerlingen brachten een bezoek aan het patalogisch anatomisch museum. Wattes? Ja dat dus! Lees hier hun verslag:

“We zijn met de vierde klas biologie leerlingen van de mavo naar het patalogisch anatomisch museum geweest. We hebben daar een rondleiding gekregen van derdejaars studenten geneeskunde. Er waren vooral veel verschillende stadia te zien van de embryologische ontwikkeling. Het was wel wennen aan het idee dat het echte modellen waren van echte dode embryo’s en moeders. Er is veel herhaald van wat we in de derde klas hebben geleerd bij het hoofdstuk voortplanting, dus dit was ook weer een goede examentraining. Er was ook een hoek ingericht met dood geboren kinderen met verschillende afwijkingen. Dit was wel een beetje griezelig om te zien. Het bezoek heeft veel indruk gemaakt, maar gelukkig was het ook gezellig in de bus!

Groetjes,
Twee leerlingen uit de vierde klas”